C'est la vie

Comfort Food & Sun

 

 

Dagens humörhögare: En solig, varm dag och glass från Amorino på lunchen.

 

Den här måndagen började bra. Jag var på bra humör fram tills jag kom fram till jobbet. Sedan gick det utför och såhär på kvällskvisten, efter 10,5 timmar på kontoret, känner jag mig minst sagt glad över att vara hemma. Jag är glad över att ha människor omkring mig som stöttar och ger råd. Som syrran som peppade i telefonen och fick mig på bättre humör och en pojkvän som står och lagar mat så att jag kan koppla av. Jag är lyckligt lottad.

 

Nu ska jag in i duschen och sedan blir det lugna puckar i soffan. Så skönt!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.