C'est la vie

Streetsmart-huslig

Stockholm, 25 September 2017. Korsningen Swedenborgsgatan/Maria Prästgårdsgata.

Mamma hade varit i lägenheten innan jag kom hem och lämnat lite mat. Lite kakor fanns det också och sådant tackar jag ödmjukast för. Jag tog en åksjuketablett innan jag åkte eftersom att jag alltid mår så illa när jag åker tåg men tyvärr är biverkningarna en ofantlig trötthet och yrsel. Med andra ord känner jag mig inte så himla pigg just nu. Efter läkarbesöket gjorde jag en kaffe och landade på soffan. Där fastnade jag sedan i ett par timmar. Det jag har orkat göra med min eftermiddag är i princip att installera Snapchat, äta tre stycken småkakor, prata med Madde och läsa en halv sida i min bok. Förresten, vilka här har Snapchat? Nu vill jag ju snappa hela tiiiden bara för att det är så kul med de söta rösterna och förvrängda ansiktena. Dela med er av era användarnamn eller lägg till mig! Jag heter christinesvdo.

Egentligen är jag helt utmattad men jag ska ändå ta mig an den ambitiösa uppgiften att baka bröd. Jag har ingen frukost till i morgon och orkar inte gå till affären. Det bästa är att det är så smidigt att bara slänga ihop alla ingredienser att jag enkelt kan titta på någon rolig serie eller annat trevligt under tiden jag bakar. Medan brödet sen står i ugnen kan jag passa på att duscha, packa upp och städa undan lite. Jag är så streetsmart-huslig att jag smäller av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.