C'est la vie

Spring Color

 

 

Herregud så skönt det är att denna söndag är som en lördag. Jag älskar långhelger! Jag har precis målat naglarna i en vårig färg och ska bege mig ut i kylan. Först blir det en fika med Pascal och sedan ska jag hem till Natalie som bjuder på middag ikväll. Himla trevligt. Jag måste bara hitta en matbutik som är öppen så jag kan köpa en flaska vin på vägen. Det är det som ibland stör mig lite med den här staden. Det finns nästan ingenting som är öppet efter kl 12 på söndagar! Om det inte ligger på Champs Elysées. Men till och med Monoprix där är stängt på söndagar. Förutom det är det ofta stängt på måndagar och många är lediga på onsdagar eftersom barnen inte går i skolan. Sedan tar de 2-timmarsluncher och alla lärare har typ 3,5 månaders semester per år. Samtidigt tycker fransmännen att de jobbar mest i Europa. Jo men tjena.

 

Oh well, gotta go!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.