C'est la vie

Happy Easter!

 

 

Glad Påsk! Eller det kanske jag borde sagt igår. Jag känner mig lite utanför i påskfirandet. Folk lägger upp bilder på påskägg fulla med smaskigt svenskt godis och själv har jag inte fått så mycket som en chokladhare. It’s NOT fair! Fast fina familjen skickade en liten påskpresent i alla fall. Det tackar jag för! Kanske har Käramell öppet idag?

 

Här sov vi lite längre idag. En timme ungefär. Jag var ju tvungen att ta igen den timmen jag förlorat. Nu kollar jag på One Tree Hill och äter frukost. Om en stund ska jag gå ner och köpa lite grönsaker till lunchen. Solen skiner men det är riktigt kallt ute.

 

Nu tycker jag att det får bli vår!!! 

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.