Places in France

Biarritz

 

 

Jag kom på att jag aldrig visade alla foton (eller, alla visar jag ju inte) från Biarritz. Eftersom vi alla är ganska trötta på kylan och våren som aldrig kommer så tyckte jag att det passade bra med en bildbomb för att drömma sig bort till vackra vyer och havet. Som jag längtar till det där havet. Ni anar inte! Det får nog bli en resa dit igen i sommar. Om jag så ska åka dit ensam.

 

Jag tyckte riktigt mycket om staden och kan rekommendera det som resmål. Jag tror att det skulle vara perfekt att stanna en helg för att sedan åka ner till sydkusten. Eller varför inte Loire-dalen för att besöka alla slott som ligger i provinsen? Ja, dit vill jag också åka igen!

 

PS. Jag har lagt till en ny kategori för inlägg om tips på resmål i Frankrike eller platser jag varit på utanför Paris.

 

 
0

0 kommentarer

 • Jenny

  Själv planerar jag en resa till Carcassonne i sommar med omkringliggande städer, främst för att mätta mitt intresse för katarerna. Med en mellanlandning i Paris på dit- eller hemvägen också, såklart. Härligt!

 • Maria

  Helt klart en av mina favoritplatser i Frankrike! Haha, nej visste inte att Orangina finns i Sverige nu… eller det kanske är länge sen?! Men jag väljer att leva kvar i min "Oranginaidyll" och kommer nog fortsätta dricka den bara här i Frankrike. Den hör liksom hit! 😉)

 • Ellinor

  Jag har bara varit i Biarritz över dagen men blev helt betagen av det lilla jag såg/upplevde. Nu i sommar funderar jag på att åka några veckor till franska sydkusten. Resa mellan olika städer och byar. Det är en dröm jag haft under många år och kanske är det dags att nu infria den. Du är välkommen att göra mig sällskap 😉

 • Theresa

  Åh, så vackert! Havet är underbart.. Saknar vår, sommar, värme och hav just nu! Vintern är alldeles för lång i Chicago..

 • Sofia

  Det är verkligen ett härligt ställe! Var där med min mor på jobb för många många år sen men har en massa fina minnen kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.