C'est la vie

Three things I want

 

 

Jag tycker verkligen om mitt jobb, men jag måste säga att jag redan längtar till helgen. Inte för att jag inte vill vara på jobbet, men för att jag har en känsla av att denna veckan kommer bli väldigt intensiv. Vi lanserar en ny tjänst i slutet av veckan och min ”to do”-lista är milslång. Idag gick jag inte från kontoret förrän halv åtta och då var jag ändå där strax efter kl 9.

 

Jag stannade för att köpa sushi på vägen hem och nu sitter jag här i sängen i min pyjamas. Jag tror det får bli ett avsnitt till av One Tree Hill (har börjat kolla från början igen, haha) och sedan ska jag lägga mig. C är och kollar på Zlatan hos en kompis så jag njuter av lite egen-tid.

 

Kylan fortsätter förresten i Paris. Just nu längtar jag efter att shoppa vårkläder, ligga på en filt i en park full av blommor och att sitta på en uteservering utan jacka och dricka vin. Snart kommer nog våren… väl?

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.