C'est la vie

Lately

Var ska jag egentligen börja när det gått flera veckor sedan jag skrev här sist? Jag vet inte riktigt faktiskt men jag kör bara så får vi se vart det leder. Egentligen väntar jag väl mest på att vintern ska ta slut så att jag får slänga in vinterjackorna och de fodrade kängorna längst in i förrådet. Min glåmiga hy, själ och de snustorra händerna behöver att våren kommer för att stanna. Idag hade vi i alla fall 11 grader här i Malmö. Det får jag trots allt vara tacksam för. Egentligen är jag väldigt tacksam just nu och har de senaste veckorna mått väldigt bra mentalt, men fysiskt är jag utmattad.

Den här helgen hade jag planer på att fixa och organisera hemma men tydligen var det inte vad min kropp ville. Sedan i fredags har jag känt mig så trött och omotiverad, helt orkeslös. I lördags sov jag först till halv tio, sen några timmar på eftermiddagen och sedan återigen ca 10,5 timmar under natten. Ändå har jag varit så himla trött både igår och idag. Aptiten är helt off och jag har känt mig yr och lite illamående. Var ute på en promenad på eftermiddagen och trots solsken och många timmars sömn föregående natt kom gäspningarna titt som tätt. Kom hem och åt lunch, sen mådde magen inte bra. Så något är det som inte stämmer i kroppen. Kanske en infektion av något slag som den kämpar emot. Så jag lyssnar på den och anstränger mig så lite jag kan.

Vi har haft en väldigt mysig helg här hemma i alla fall. Ätit de flesta måltider från soffan och kollat på nästan en hel säsong av The Walking Dead (nu är vi på säsong 4). Det är ett under att vi endast blivit irriterade på varandra två gånger efter typ fyra dygn av att umgås nästan 24/7. Är stolt över oss.

Vad har hänt de senaste veckorna då? Jo nu ska ni få veta.

Det snöade en kväll och dagen efter var det borta. Vintern i Malmö. Jag har inget emot snö men det får gärna komma i december snarare än mars.

En lördag var vi ute och svirade. Dansade oss svettiga till Robyn, Håkan och The Strokes på Grand med Clara och hennes kille Terry. Skitkul var det! Två tjejer som vi mötte på vägen hem sådär vid kvart i två på natten tog den här bilden på oss. Lite salongsberusade om man säger så.

Vi har även varit på IKEA och köpt nytt porslin. Blått och lite rustikt – I like!

Vi har ätit middag på Restaurang Möllan. Bästa krogen för att dricka och äta när man känner för någonting opretentiöst. Det är ett av våra stammisställen. Älskar att sitta i baren eller vid fönstret med min sambo och prata om livet.

Jag har livsnjutit av praliner och att det äntligen är ljusare inomhus.

En kväll var jag och Marie på MJ’s. Vi drack varsin drink med alkohol och varsin utan, för när man är 38+ år känns bakfylla inte alltid värt att förstöra en söndag med. Väldigt sällan egentligen. Typ aldrig för att vara specifik. Inte heller känns det tidigt att lägga sig kl 22 en fredag. Livet har förändrats de senaste tio åren.

Jag har tränat också några gånger. Bilden längst till höger är från en lunchträning på jobbet. Det finns ett fullskaligt gym i källaren, I kid you not. Okej, vi snackar inte SATS, men det finns allt man kan tänkas behöva och högkvalitativa maskiner. På 2,5 månad har jag tränat där en gång men så fort min kropp samlat på sig lite mer energi ska jag köra igen.

Jag har tvättat kläder i ljusa vårfärger som sedan fick ligga snällt i garderoben eftersom att det blev vinter igen. I stället har ullkläderna fortsatt burits. Nu är jag så trött på alla femtioelva lager. Mina fötter skriker efter att få gå ut i sandaler!

Jag har jobbat hemifrån och lyxat till en måndag med praliner och finkaffe. Bilden till höger tog jag en eftermiddag på väg hem från jobbet när jag insåg att solen ännu inte hade gått ner fastän klockan var 17.10. Detta var i slutet på februari. Nu är våren nära hörni! Jag har förresten blivit förlängd på mitt uppdrag och jobbar nu där till andra veckan i april. Sedan får vi se vart vinden bär mig.

Jag har köpt den här blusen på & Other Stories men kan inte bestämma mig för om jag gillar den eller ej. Funderar över om den är för stor över axlarna? Måste snart ta ett beslut och antingen behålla eller lämna tillbaka. HJÄLP!

Min chef har fyllt år vilket firades med konfetti över hela kontorsgolvet. Jag jobbar för övrigt på världens bästa företag. Är så tacksam för det.

God asiatisk sallad från Miso har ätits på det kontoret, alltså där jag faktiskt är anställd som konsult. Brukar sitta några dagar i veckan hos kunden i Lund och några på kontoret i Malmö. Kontoret i Malmö är mysigare, men mindre och kan ibland bli lite bullrigt.

Drinkar har druckits en kväll när jag var hemma hos min kusin med familj. Joakim hade lätt kunnat jobba på en fancy cocktailbar med sina drinkkunskaper. Detta var en Piña Colada som vi fick innan maten. Slurp, sa det!

Nej nu får det räcka för den här gången. Jag är trött och det har redan blivit ett mastodont-inlägg av detta. Orkar ni ens läsa så här mycket?

Fortsättning följer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.