C'est la vie

Hej hej!

Jag tänkte att jag skulle damma av den här bloggen och klämma ur mig ett inlägg. Det är ju för guds skull mars nu och sist vi hördes var för mer än två veckor sedan. Det har hänt både lite och mycket på dessa två veckor, men jag tar nog en större recap i morgon med tillhörande bilder för nu orkar jag inte lägga så mer än några minuter på ett blogginlägg. Klockan är 20.45 en lördag kväll och jag vill se en film medan jag fortfarande orkar.

M har varit bortrest hela veckan med jobbet och kom hem för några timmar sedan så jag har lajvat singelliv sedan i tisdags. Om man bortser från dejting-delen då vill säga. Ändå ganska skönt att vara ensam några dagar. Särskilt eftersom att vi var ganska trötta på varandra innan han åkte och båda behövde space. Sedan kom saknaden såklart efter några dagar och det är bra att längta lite efter den andra också. Han var trött efter en intensiv vecka och lång bilresa och jag ville ägna mig åt mina grejer (färga ögonbrynen, duscha och kolla på något som han aldrig skulle vilja titta på), så vi kör alone together och checkar läget emellanåt. ”Hej, vad gör du? Okej puss hej då!”.

För en vecka sedan var vi förresten på en husvisning. För skojs skull egentligen, och för att Mattias blev trött på grannarna och panikslaget ville flytta från lägenhet till hus för att slippa springande barn ovanför och technolyssnande grannar underifrån. Så han bokade in oss på visningen. Det var ett riktigt charmigt tegelhus från 1927 med vackra parkettgolv, högt i tak, massor med ljusinsläpp och en gullig trädgård. Men för stort och för långt från stan. Kan jag se mig själv bo i ett bostadsområde i Arlöv bland barnfamiljer? Nä. Där är jag inte ännu. Jag är uppvuxen i hus och gillar tanken på att återgå till det en dag i framtiden, men just nu trivs jag bra i stan och i lägenhet. Har dessutom precis börjat jobba igen och dra in cash, så att höja mina bostadskostnader med flera tusen kronor i månaden lockar inte. Huset verkar vara sålt nu annars hade jag länkat till det. Tycker också att det känns som ett himla stort ansvar med hus. Det ska underhållas och kostar en massa pengar. Då bor jag hellre i hus utomlands där det är varmt större delen av året. Vi får se vad vi landar i tillsammans.

Japp. Det var det för tillfället. Nu ska jag hitta någon bra film att kolla på.

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.