C'est la vie

Some surf and some don’t

Idag har jag följt med Louise och hennes granne Hilda till Höllviken. De skulle testa på windsurfing och även om jag inte tänkt göra detsamma så verkade det trevligt att haka på. Tyvärr blev det dåligt väder just idag och på grund av åska har vi tvingats avvakta. Vi har haft det ganska mysigt här sedan vi kom fram vid halv elva med fika, dejting-anekdoter och kortspel under taket medan sommarregnet droppade från stuprören.

Nu har det däremot klarnat upp och vinden tilltog så nu är de strax är på väg ut. Själv tänker jag sitta i en brassestol med en bok och simultant agera fotograf. Det här med vattensporter är inte min grej. Jag är livrädd för att hamna under vattnet utan att veta vad som är upp eller ner, och kan inte tänka mig en värre död än att drunkna. Det spelar ingen roll om det är vindstilla. Jag ser katastrofen i horisonten ändå. Om det blir lite varmare så kanske tar jag ett dopp i alla fall. Så långt kan jag sträcka mig.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.