C'est la vie

Pink and stripes

Det blev inte så mycket shopping i Paris. Jag hittade helt enkelt inte så mycket som jag ville köpa. Köplusten har varit ganska sval senaste månaderna och jag tänker mer på att använda det jag redan har. Vilket såklart kan tyckas vara positivt. Det finns ingen anledning att köpa för sakens skull. Däremot hittade jag två fina plagg inne på Sézane. Är lite orolig för att jag köpte en för liten storlek av den ena men det går inte att göra någonting åt nu. 

Sézane är ett parisiskt klädmärke som startade 2013 av Morgane Sézalory, och har sedan dess blivit väldigt populärt bland alla parisiennes. Att kläderna är inspirerade av människorna i Paris syns ganska tydligt. Det är lite som om & Other Stories Paris-ateljé skulle gifta sig med Samsøe Samsøe och få ett litet barn. Klassiska snitt och väl utvalda material möter romantik och starka färger. Väldigt feminint och franskt. 

Ja, vad gömmer sig här i den fina påsen? Något färgstarkt och något randigt. 

En knallrosa kofta/tröja i merinoull och en marinière med ljusblå ränder och knappar på ena axeln. Det blir fint i vår och sommar. Vilket i sin tur påminner mig om att jag behöver byta ut vintergarderoben mor vårgarderoben. Det ska bli så himla skönt att slänga ner vinterjackor och fodrade kängor i förrådet, sen kan det ligga där för evigt. I alla fall till oktober. 

Jag har tillbringat eftermiddagen i Bara hos syster med familj. Hjälpte henne lite med sitt personliga brev men nu går ögonen i kors och inget blir särskilt i textform så jag får nog ta en paus. Vi ska hämta kidsen på skola/förskola och hämta pizza till middag. 

Jag måste säga att det här med att köra bil verkligen är toppenbra. Vilken frihet alltså. Jag älskar det! Varför väntade jag så länge med att ta körkort? Värt varenda krona ska jag säga! 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.