Fun stuff,  Weekend

Helgen som kom, helgen som gick

Hallå hörni! Jisses vad jag är dålig på att uppdatera här just nu. Jag glömmer liksom bort att jag har en blogg. Nu har jag i alla fall svarat på era kommentarer, som sig bör. Ni får ursäkta att det dröjde något. Jag rör inte många knop just nu. Dagarna består av att antingen ligga på bryggorna i Västra Hamnen och hoppa i vattnet var tjugonde minut, äta glass, gömma mig inomhus där det är svalare än utomhus, läsa och umgås med max en person per dag.

I lördags hade jag däremot en riktigt härlig, social kväll. Lite spontant sådär så bestämde jag ungefär vid kvart i nio på kvällen att möta upp med min kompis Annika och hennes trevliga kompis Kristin för en sen middag. Jag föreslog Scania Bar vilket blev väldigt uppskattat. Där åt vi lite för mycket mat och drack varsin drink (testa deras Pineapple Margerita – den är riktigt smarrig!) innan vi bestämde oss för att gå till Mikkelsens pop-up på Moriskans bakgård. I kön träffade vi på min syster och hennes två kompisar så vi hängde med dem där inne. När alla gått hem utom jag och syrran så stannade vi kvar och dansade tills de tände lamporna i taket och klockan visade sig vara 03.03.

Det är inte så ofta jag hänger på nattklubbar tills stängning nuförtiden. Jag känner mig så ung och cool när jag är ute och svirar senare än midnatt. Som att jag verkligen utnyttjar det myntade uttrycket; YOLO. Plus att jag glömmer bort att jag är 33 år och kommer vara trött i två dagar efter samt ha träningsvärk i höften för att jag dansat flera timmar i sträck. It keeps me alive, ya know. Förutom föregående mening då som avslöjar min riktiga ålder och att jag är 13 år äldre än alla andra partynissar på Moriskans lördagsklubb.

I söndags vaknade jag sent, men utan någon som helst baksmälla. Detta eftersom att jag är 33 år och insett att ”varannan vatten” faktiskt är ganska coolt att leva efter. Efter en lång frukost i trädgården åt jag lunch hos Daniela. Sedan fick vi helt plötsligt gröna fingrar och bestämde oss för att ge våra plantor lite kärlek. Dessutom planterade jag ett par sticklingar som jag fått av min kusin. Jag har nog aldrig varit så exalterad över att få en växt att växa. Dagen fortlöpte med ett kvällsdopp och sedan italiensk middag som vi åt medan vi tittade på Notting Hill för femtonde gången.

Daniela hade fått några små hjärtan av sin syster och på förpackningen stod det ”Plant me”. Vi planerade varsin och väntar nu med spänning på vad det är som kommer växa upp ur jorden. Om nu någonting faktiskt växer upp.


Hur mår ni annars? Semester eller ensam på kontoret?

Själv försöker mest överleva värmen och ber en stilla bön varje dag att det ska regna så att den kvava atmosfären som hänger över Malmö byts ut mot frisk, sval luft. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så besviken över falska regnprognoser under en svensk sommar.
Nu ska jag gå ner till tvättstugan och hänga upp den sista omgången, sedan fixa lite middag som jag tänkte inta framför Blade Runner 2049. Roligare än så blir inte denna kvällen.

PS, jag ska försöka att uppdatera lite mer frekvent. Jag löver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.