C'est la vie

Skit också!

Fan vad jag är förbannad just nu! Jag fick äntligen en check av B, frågade redan i slutet av förra veckan och förklarade att jag lever på mina sparpengar just nu och att jag skulle uppskatta om jag fick min lön så snart som möjligt.
Istället för att bara skriva ut en check direkt så så sa han "på tisdag". Aja ok, tänkte att det får väl bli så då så får jag handla det jag behöver dagen innan jag åker. Stressigt men orkade inte disskutera.

Trodde jag kunde få en igår redan men så är ju alla banker stängda på måndagar, så idag gav han mig en och jag gick till banken. Men då tar det 2 bankdagar innan pengarna är på kontot. Gaaah! Jag vill bara skrika en jävla massa fula ord just nu. Nu fick jag gå hem igen och måste föra över pengar ännu en gång från mitt sparkonto. Pengar som måste gå till min restskatt och andra räkningar som jag måste betala i Sverige. Det kostar säkert skitmycket att föra över från ett franskt konto till ett svenskt. Skitkul det här ju.

Sen när jag kom hem nu och förklarade hur det var så sa han precis som ingenting "yes because it’s not the same bank, it always takes two days". Men det visste ju du då din nöt! Så sa han att det var därför han sa att jag skulle ta hans bank. Ja men nu gjorde jag ju inte det och han visste hur det funkar. Det gör ju inte jag. Varför gav han inte mig checken tidigare?
My fucking goooood vad det ska bli skönt att åka i morgon!

Jaha… Bara att föra över det sista. Får hoppas att nästa mobilräkning(vilket den säkert är) inte är för hög. Detta som skulle bli en bra dag. Nu är jag inte bara försenad, jag har dessutom knappt pengar att handla det jag behöver inför resan. Skit!

Känner mig gråtfärdig och är dessutom så sjukt trött pga att jag knappt sovit på 3 dagar. När sådant här händer så önskar jag att jag hade mina nära att prata med. Var är du när jag behöver dig Sophia!? 🙁
Är så trött på dessa människor. Det är så uppenbart att de bara behövde en piga i en månad. Som att jag helt plötsligt i fredags skulle STRYKA alla deras lakan. För hand med ett strykjärn. Vilket vi INTE kommit överens om innan. Det jag skulle göra var att stryka barnens kläder och några av hans skjortor. Inte alla lakan och handdukar(och vem fan stryker handukar?!).
Idiot!

Okej nu har jag fått vädra mig lite. Känns bättre nu, haha! Japp… och jag ska fan unna mig en fet Mocha FrappuchinoStarbuck’s idag. Så det så! 😉

0 kommentarer

  • lameilleuse

    Om det kan vara någon tröst känner jag igen mig i allt du skriver…
    Som Au pair fick jag vara med om allt, sena betalningar, slavjobb (en gång försökte madamen tvinga upp mig klockan 4 på morgonen för att tvätta sonens nerspydda lakan, bara för att det var myror på dem) och annat skit.

    Jag kan trösta dig med att det inte ska kosta något att föra över pengar mellan europeiska banker förutsatt att du har IBAN-nummer och SWIFT-kod 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.