Things I like

A drink or two

drinks.jpg drinks image by tonyriverapics

Ni anar inte så varmt här är. Man smälter bort! Som tur är så har den simbassänger i varje kvarter, så idag var jag och Emelie på en bassäng och simmade och solade. Underbart att få svalka sig! Och bra träning med för den delen. Simmade några längder, så kanske behöver jag inte ha dåligt samvete för alla pain de chocolat jag smäller i mig. 😉
Hade inte kameran med mig eftersom jag inte vill riskera att bli bestulen på en till här nere. Så inga bilder från idag alltså.

Däremot kommer det nog fotas ikväll. Halv nio ska jag möta upp Emelie igen vid Bastille, så ska vi träffa Rosa och en kompis till henne och sätta oss någonstans och ta en drink… eller två. Hihi! Mysigt ska det bli.

Toodles!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.