Things I like

Värmande innanför och utanpå

Jag sitter på Östra Kaffebaren och kisar mot solen som kikar fram mellan två byggnader och bländar mig. Solen skiner idag. På riktigt, inte bara ett mesigt försök med några strålar genom ett annars kompakt molntäcke. Hela himlen ser vi idag i Malmö. Det var länge sedan. Jag inser hur mycket jag behöver solsken med jämna mellanrum för att må bra.

Med solen kom den riktiga vinterkylan. Under jeansen har jag värmande tights från Intimissimi, kan verkligen rekommendera att köpa dem. De är riktigt mjuka, sitter uppe utan att spänna åt i midjan och värmer förvånansvärt bra trots den relativt låga andelen kashmir. Jag har både svarta och beiga (verkar inte finnas för tillfället dock, men kanske kommer tillbaka) som jag varvar med. Jag vet att Intimissimi blivit riktigt poppis de senaste åren med alla influencers som är både ambassadörer och modeller. Själv upptäckte jag det varumärket redan 2009 i Rom (minns ni att jag skrev om det?), sedan finns det en hel del butiker runtom i Paris också. Jag brukar passa på när jag åker dit för det är billigare än i Sverige, så där kommer ännu ett tips. Köp det i Frankrike eller Italien vid möjlighet! Halva min underklädeslåda är från Intimissimi, hehe. Deras toppar i modal/kashmir-mix och baslinnen är också favoriter.

Nytt tillskott är ett långt nattlinne i siden (skönaste sovplagget som finns) och en boatneck-topp i en fin dov brunrosa färg.

Jag har körlektion alldeles strax så jag ska packa ihop här. I eftermiddag har jag ett spännande möte som förhoppningsvis kan leda till en jobbmöjlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.