Outfits

Il fait trop chaud


Min outfit i lördags. Tout est H&M! Mais le sac est NafNaf.

Idag skulle jag träffat Terese, men eftersom jag inte kan få tag på henne pga att mobilen fuckar sig och jag inte vill springa runt i megastora Jardin de Luxembourg och leta efter henne, så hänger jag med Emily till någon simbassäng i 19:e. Det är far out, men man får iafl svalka sig i denna hettan. Det var riktigt varmt redan i morse när jag lämnade Leo i skolan, så jag kan tänka mig att det är très chaud nu.

Bjuder på en gammal dagens i brist på tid och energi att fota måndagens spännande outfit. 
I just love my blue skirt! Känner mig så chic i den. Den följer med till Italien. 🙂

Trevlig dag på er!

0 kommentarer

  • Christine

    Rom ska vi till iafl. Sen vet jag inte om vi ska besöka fler städer. Återstår att se. 😊
    Haha, ska hälsa det!

    Hoppas du själv får en fin semester. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.