C'est la vie

Le dernier jour


Champs Elysées. Ser ni Triumfbågen skymta mellan träden?


En skymt av min nya klänning får ni också. Idag var det en kvinna som tyckte den var fn och frågade var jag köpt den. Yeah, I know. C’est très jolie! 🙂

Kommer hem och upptäcker att någon ätit upp min baguette som jag köpte igår. Jaha, tack för den. Någon/några ur familjen har även druckit en massa av min juice som jag köpt ett par gånger, samt ätit yogurt och annat. Jag jobbar för dem och köper mat till mig för mina sparpengar, så äter de upp det. Och jo… de VET att det är mitt. Dåligt!
Man blir så less! Aja, slipper det snart.

Jag hann det mesta idag. Men jag kunde inte handla det jag tänkt eftersom jag inte hade pengar till det. Väldigt roligt.
Jag bestämde mig för att skippa shopping helt och lägga lite av mina sparade pengar på att färga ögonfransar och ögonbryn. Det var ganska billigt på en salong här i Chatou så jag var och gjorde det nu i eftermiddags.
Annars har jag flängt fram och tillbaka sen i morse. Först till Pigalle för att köpa lite svenskt godis i Affären. Nu har jag en massa Marabou Daim och lite smågodis att mumsa på. Men det är dyrt så bara lite grann. Får hushålla. 😉
Sen åkte jag till Marie för att hämta papper och sen till agenturen för att lämna papperna.

Men jag hann sitta en stund vid Champs Elysées och njuta av en dyr(4,50 euro) Mochafrappe från Starbuck’s innan jag åkte till Mirabeau och agenturen. Man kan ju inte bara stressa ihjäl sig, hihi. Och jag kommer inte tillbaka till Paris förrän om två månader. Får passa på att insupa så mycket som möjligt av stan. 🙂

Fast ganska skönt att slippa hettan här. Det är SÅ SJUKT VARMT här nu. Om någon funderar på att åka hit i sommar… så råder jag er att vänta tills i september. Det var nog upp mot 40 grader på en av Metro-linjerna jag åkte med idag. De som går över jord är hemska. Olidligt! Och det blåser knappt så man dör av värmeslag typ. Nej ska bli skönt att kunna svalka sig i havet och pool.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.