Fun stuff

Sista kvällen med drinkar och nachos


En Gin Fizz och en… öh. Någonting fruktigt. Minns inte namnet.


Söta Emily i sin nya fina klänning. 🙂


Vi beställde in nachos också. Underbart gott!

Igår var min och Emily’s sista kväll. Vi kommer ju inte ses förrän i september igen. Hon åker tillbaka till Finland över sommaren och jag… ehh, ska åka all over the place. Höhö.
Hur som helst så möttes vi i Bastille på kvällen och efter mycket om och men så fick vi tag på varandra. Vi hade bestämt plats kl 20.30 vid en av Metro-uppgångarna. Bara det att det fanns två uppgångar med nästan samma namn. Så vi stod vid två olika, haha! Det roliga var att båda två var tidiga så vi hade stått och väntat båda två i 40 minuter, haha!

Jaja, slutet gott. Vi satte oss på ett ställe och beställde in två drinkar. Mums vad goda de var! Och de såg betydligt mer aptitliga ut än de vi drack i fredags. Remember?
Även Suvi kom förbi men då var vi precis på väg hemåt. Skulle ju upp kl sju idag så det blev inte en så sen kväll. Men en trevlig sådan däremot. 🙂

Ingen bild på mig dock. Jag blir jätteful på bild nuförtiden. Fattar inte vad det är? T.o.m Emily tyckte att jag inte riktigt blir mig lik på bilder. Oh well… kanske är en fas. 😉


Suvi och Emily framför en postlåda. Haha, varför ställde de sig där? 😛

0 kommentarer

  • Julia

    Från och med nu kommer jag inte kunna kolla internet på ett tag. Tills dess hoppas jag att du har kul och att resan börjar bra! puss och bamsekram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.