C'est la vie

Självmarknadsföring

IMG_3741

Jag har en deadline på en jobbansökan idag så jag sitter inne och försöker skriva ett fyndigt personligt brev. Det är som att det tar stopp. Så jag fick hjälp av min syster att komma på en massa positiva saker, både när det gäller det jag kan och de egenskaper jag har. Varför är det alltid enklare att sätta ord på det man INTE kan, snarare än det man faktiskt kan? Jag är så dålig på att sälja mig själv, vilket är lite ironiskt eftersom jag har jobbat med marknadsföring i flera år nu. Jag kan skriva en säljande och kommersiell text om allt utom mig själv, haha. Jag får helt enkelt öva, öva och öva.

Den här kjolen köpte jag förresten för ett tag sedan på Gina Tricot. Det känns nästan lite som en kjol jag lika gärna skulle kunna ha köpt för 15 år sedan på JC. Då var det ungefär samma typ av mode och det känns som ett typiskt JC-plagg anno 2000. Eller är jag helt ute och cyklar nu? 15 år känns som en hel evighet, men samtidigt så nära. Eftersom att jag älskar rött lika mycket nu som då så var det inget svårt val. Dessutom gillar jag modellen och att det är knappar.

Bilden är från förra veckan för jag har har i ärlighetens namn inte ens kommit ur morgonrocken ännu idag. Jag ska skriva klart brevet så jag hinner bli klar med det innan lunch. Jag vill kunna stänga datorn i eftermiddag utan att känna stress över att jag inte hunnit det jag ska, så bloggen får vila tills ikväll eller i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.