C'est la vie

Singing my song

 

 

Min kväll igår bestod av musikalfilm under täcket. Jag tröttnar aldrig på sådana filmer. Jag kan se Moulin Rouge, Sound of Music och Dirty Dancing hundra gånger om. Jag föredrar dessutom att se dem ensam för då kan jag sitta där och sjunga med (ja för det gör jag) utan hämningar. Det ger en gnista livslust för mig att se filmer där de sjunger. Det är som att sång får mig att känna mig levande. Jag älskar att sjunga. Ni som känner mig utanför bloggen vet det redan, men för er som inte gör det så sjunger jag ungefär 80 % av min vakna tid. Min kusin säger att man direkt märker på mig om jag är olycklig, då sjunger jag knappt. Det stämmer nog. Sång hänger ihop med lycka för mig. Sjunger jag när jag inte är lycklig känns det bara forcerat. Jag skulle för övrigt inte kunna leva utan musik. Det är som syre för mig.

 

För övrigt åt jag två bitar Gott & Blandat igår. Jag äter inte särskilt mycket godis sedan jag flyttade utomlands. Det är väl en blandning av hamstring, ålder och det faktum att jag inte längre gillar att trycka i mig en hel godispåse på en halvtimme. Dessutom försöker jag akta lilla magen och äta bra.

 

På tal om hälsa, så ska jag iväg till gymmet nu, och efter det ska jag iväg på lunch, någonting jag ser fram emot. Både träningen och lunchen.

 

 
0

0 kommentarer

  • Jenny

    Jag har inte sett Moulin Rouge! Jag är rädd att bli besviken.. Jag är inte så mycket för musikaler, tror jag. Men Les Miserables! Har sett den på bio OCH betalat två gånger för att se den streamade efteråt. Och skriksjunger med, med gåshud. Ibland en tår. Haha!

  • Christine&Paris

    Hmm, om du gillade Les Miserable kommer du nog gilla Moulin Rouge. Jag gillade inte riktigt Les MIserable faktiskt då de liksom inte hade några riktiga repliker. Gillade inte att de sjöng allting. Blev för mycket enligt min smak. Men musiken däremot… åh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.