Shopping

French Stereotype

 

 

Ni som följer mig på Instagram har redan sett den här bilden. Jag köpte de här jeansen på GAP (jag har fått dille på den butiken) igår och är riktigt nöjd. De sitter som en smäck. Ballerinaskorna var så fruktansvärt sköna så jag slog till på dem med. Dessutom hade de ett erbjudande så jag fick 25 euro rabatt på köpet. 

 

Jag fick en inbjudan till en fest igår så jag tog på mig mina nya jeans och drog med mig Rosalie dit. Värdinnan är en svensk bekant till mig, så det var en salig blandning av fransmän, svenskar och andra nationaliteter, med en hel del champagne. Jag pratade med en kille som var en sådan där typisk smooth frenchy. Han var särskilt intresserad av att jag var svenska, och hade det där sättet så man liksom kunde se ett scenario framför sig med en stackars blond svensk tjej som får sitt hjärta krossat av en fransk casanova. Det är alltid lika roligt när man stöter på de där steroetyperna. Tro mig, de finns på riktigt. Jag tar dem med en stor nya salt.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.