C'est la vie

Simple as that

 

 

Idag är en sådan där typisk ”klädkris-morgon”. INGENTING sitter bra eller passar ihop. Att det dessutom är runt 12 grader på morgonen och 25 grader på eftermiddagen hjälper inte direkt. Kort kjol blir för kallt och om jag tar en tjock tröja kommer jag svettas ihjäl i eftermiddag. Efter femtioelva klädombyten blev det till slut jeans och kavaj från H&M, t-shirt från American Vintage, ring från & Other Stories och espadriller köpta i en skobutik på avenue de Clichy. Det är ju egentligen i denna stilen jag känner mig som snyggast och mest bekväm. I alla fall dagar som denna. Jag ser ju för övrigt ut att vara gravid i fjärde månaden på denna bilden. Det är jag ju då inte

 

Vad skönt förresten att det redan är onsdag. Snart är det helg igen. Och nästa vecka kommer lönen in på kontot. Woho!

 

 
0

0 kommentarer

 • Olivia

  ugh, hate those moments… ungefär som när man har en badhair day och hur man än fixar håret känner man sig inte nöjd. Men de där kläderna tycker jag dock var snygga! så det ser inte ut som någon dålig kläddag 😊 kram.

 • regina

  Hoj! Vad fint du beskriver vädret, precis så är det!! Jag tycker det var en fin outfit, och du ser absolut inte gravid ut (hur fick du ens den tanken..?) Ha de så bra!

 • Christine&Paris

  Det är olika, men mellan den 27:e och 1:a. jag får den 1:a men så bor jag ju i Frankrike och där fungerar inte saker som det ska, oftast har jag lönen på kontot en 2:a… Har dock möjlighet att gå minus 300 euro så att jag kan köpa metrokortet 😊 Hur är det på Cypern?

 • Christine&Paris

  Ja, haha! Precis så är det 😉 Fast det är sådana dagar som kollegorna/vännerna/pojk- flickvännen säger att man är snygg. Tack, gulligt sagt 😊

 • Marie Bergman - Om livet på Cypern

  Vet inte hur det är på andra företag men vi får den 27e, och tro det eller ej så får vi lönen någon dag tidigare ibland, men aldrig senare. Inte än i alla fall *knack knack* 😊

 • Christine&Paris

  Vad skönt! Jag förstår helt ärligt inte grejen med att betala ut lön den 1:a i månaden. De flesta räkningar ska ju betalas de sista och sedan kan man bara ladda på metrokortet antingen från måndag till söndag, eller från den 1:a till den sista. Himla dumt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.