C'est la vie

She’s here!

 

 

Efter en ganska jobbig dag på jobbet åkte jag och hämtade upp Precious på flygplatsen. Äntligen är hon här! Som jag längtat. Vi köpte take away från Spoonery och sedan har vi spenderat kvällen med att prata och skratta. Precis som vi alltid gjorde i Paris. Trots att vi inte setts på nästan 6 månader är det som igår. Nu sitter vi mest och slappar, hon skriver till en kompis hon ska träffa i morgon och jag passar på att skriva här. Jag är dock ganska trött så jag tror att det snart får bli sängen. Jag jobbar hemma i morgon och tänkte gå upp tidigt så att jag hinner jobba undan. Då har vi större delen av eftermiddagen till att umgås. Fördelen med att slippa pendlingen är jag i princip kan gå direkt från sängen till ”kontoret”. 

 

Förresten, det här med ekologiskt så har ni såklart rätt i att det är vettigt och bra. Jag fick det att låta som jag tyckte tvärtom. Självklart är det bra att äta rent och inte ha i sig en massa skräp om man kan undvika det. jag försöker att bara äta McDonalds tre gånger i veckan, till exempel. Nej, jag skojar såklart. Alla får göra som de vill och jag tycker det är superbra att ni äter bra och nyttigt. Någon av oss måste ju göra det! En dag kanske jag ger efter min kompis Stinas tjat och köper ekologiskt fullt ut. Time will tell.

 

Nej nu får jag vara lite social här. Ha en fin kväll!

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.