C'est la vie

Because I’m worth it

 

 

Ett par dagar i månaden får jag lust att koppla bort resten av världen i tre dagar. Inte prata med någon, stänga av allt vad heter teknik (eftersom jag vet att jag inte kommer ha något tålamod med det om det inte fungerar) och bara se på filmer som får mig att skratta. Tyvärr finns det ju någonting som heter ansvar och vuxenskap. Det där att man måste jobba och inte bara kan strunta i allting runt omkring. Fy alltså, vi kvinnor borde få 24 extra semesterdagar per år bara för att ligga hemma och lida av mensvärk eller grav pms två dagar i månaden. Vore inte det någonting att införa? För att inte tala om att jag verkar ha fått Alzheimers och total brist på närminne. Jag är helförvirrad och glömmer de enklaste sakerna. Snälla säg att jag inte är den enda som typ vill gå ut och sparka sönder en papperskorg den här veckan på månaden.

 

Hormoner alltså… vad livet vore lättare om man slapp hantera dem!

 

Jag är så glad att denna veckan är slut för jag håller på att få tuppjuck. Nu ska jag stänga ner mailen, lägga in en vinflaska för kylning och ta helg. Ikväll blir det middag, drinkar och troligtvis en liten utgång, men först ska jag in till stan och möta upp med Precious. Sedan ska jag köpa mig någonting fint (ledtråden finns i bilden). Bara för att jag förtjänar det just nu. 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.