Paris

Sankta Lucia i Paris

 

Photo by Eric Tenin borrowed from the blog Paris Daily Photo.

 

Minns ni att jag skrev om Lucia-konserterna jag var med och sjöng i på Svenska Kyrkan i Paris för ett tag sedan? Tydligen var bloggaren Eric Tenin, även känd som ägare av bloggen Paris Daily Photo, där och lyssnade på oss. Två dagar senare skrev han det här inlägget på bloggen. Vad roligt att läsa att han uppskattade det.

 

Han la upp den här bilden ovan på sin blogg. Ser ni mig där till vänster? Haha, smickrande bild minst sagt! Jag ser nästan sur ut men var nog mer koncentrerad för jag kunde inte texten till vissa av sångerna 😉

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.