My Sweden

All I Want For Christmas

 

 

I eftermiddags började det helt plötsligt snöa som bara den här i Malmö. Det var precis det jag önskade mig i jul och jag var tvungen att gå ut en sväng på kvällen och promenera i snön bara för att vara säker på att få uppleva det ifall allt skulle vara borta i morgon. Trots att jag är två år från att fylla 30 så är jag barnsligt förtjust i snö. Det tar mig tillbaka till barndomen. Jag minns när jag var liten och brukade gå in i badrummet i mitt barndomshem, titta ut genom det stora fönstret på åkern bakom vår tomt som lyste upp av den vita snön samtidigt som jag kände något slags lugn i hela kroppen. Det var bland det bästa jag visste.

 

Jag sitter och tittar på The Holiday men borde snart gå och lägga mig så att jag är någorlunda frisk i morgon.

För i morgon är det julafton!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.