Shopping

Happy Feet

 

 

Jag tror att jag skrivit om detta tidigare, men jag vill tipsa er om det igen. Kanske sitter ni fortfarande och filar på de där sista julklapparna till mamma, syrran eller flickvännen? Då tycker jag att ni ska gå till Twilfit och köpa deras sockar i ull/silke eller bara ull som är perfekta nu på vintern att ha under ett par raggsockar i skorna. Vintern i Paris blir ju som bekant inte så kall så när det är runt 5-7 grader där så har jag bara ett par av dessa ull-sockarna i mina stövlar utan några extra sockar. Mina frusna fötter är så glada över dessa strumpor.

 

De kostar 79 kronor styck finns även som knästrumpor. Tänk bara på att tvätta dem i ullprogrammet och helst med speciellt tvättmedel för ylle och siden!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.