C'est la vie

Samedi soir

Jag har haft en så trevlig eftermiddag med Linnea. Och herregud vilken promenad vi tog! Mina fötter var riktigt trötta när jag kom hem. Jag ska berätta mer om det i morgon.

Nu ska jag laga till lite middag till mig, Christophe och Geff och ta ett glas vin tillsammans med min älskade saussicon sec. Sen blir det fest hos Natalie. Jag vet fortfarande inte till hundra procent vad jag ska ha på mig, haha.

Hoppas ni får en fin lördagskväll!

0

0 kommentarer

 • malin

  Vi tänkte åka en långhelg vid kristi himmel och nationaldagen 😊 5-6dagar 😊 Bra med lite ledighet vid röda dagar då! 😊 Nej jag tyckte också det var lite mycket där nere. Jag och C bodde vid place Emile Goudeau på rue ravignan. Var toppenfint och mysigt område tyckte vi! (och vilken utsikt!) Tack för alla dina tips, mycket värdefullt! Vi ska boka i veckan som kommer 😊 Ha en underbar kväll i paris! Malmö är kallt och blåsigt!

 • Ellinor

  Underbart, vilket fantastiskt väder!
  Här har solen förvisso och lyst hela dagen, men jag har jobbat så missade det mesta av den.
  Hoppas ni får roligt i kväll.
  Kram

 • tess

  Åååh. Ja vill sååååå åka tillbaka till Paris och Versailles när jag ser dina bilder. Plinga på grinden, springa in o krama min lilla tjej, gå in på Monoprix o köpa en perier eller någon illaluktande ost, gå runt vid montmarte o bara va… den staden alltså..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.