C'est la vie

Efter halva lördagen

Efter halva lördgen har jag gjort brunch i sängen åt mig och Christophe, läst bloggar, städat och sorterat kläder och lyssnat på Kent. Nu ska jag ta mina solbrillor och gå ut i solen. Om knappt en halvtimme ska jag möta Linnea vid St Paul. Vi träffades i paris förra året och nu bor hon här igen. Det ska bli kul att träffa henne! Det blir nog en runda i Marais och sen hoppas jag att hon vill hänga med och kika på COS.

Btw, nu har Activia ännu fler goda yogurts. Päron och sädeskorn t ex. Mumma! Ananas borde de importera till Sverige. Det är typ det bästa med Paris… yogurtkylen. Hehe.

0 kommentarer

  • malin

    Verkar gott! gillar själv också activia! Jo vi ar hittat ett ganska billigt hotell nära pigalle, på 6 rue Victor Masse. Vet du om det är ok område? Vill kanske inte bo precis granne med red light? 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.