Fun stuff

Ett rum i Versailles


Min present till Natalie. ”Åh Designtorget, jag kommer älska den här presenten!” sa hon när hon såg klisterlappen på paketet.


Vi kollar på bilderna från i torsdags.


Förrätten: Avokadosallad med räkor.


På Le Carmen


Natalie och jag, och någon snubbe.


Igår blev det en mysig middag med Natalie och Liza i Montmartre. Vi skulle till Pl du Tertre men fastnade på vägen på ett annat ställe. De hade riktigt god mat och för 13,50 euro fick vi både entré och plat. Det får man inte i Sverige kan jag lova!

Efter middagen gick vi ner till Pigalle och baren Le Carmen. Det ser ut att som man kommit till ett slottrum i Versailles. Inredningen var minst sagt imponerande. Och det var packat med folk. Men jag tror att många var där pga fashion week. Fashionistas, gay-killar i trendiga outfits och wannabes överallt. Och så en och annan svensk.

Tyvärr var jag grymt trött eftersom jag knappt sovit på fyra dagar, plus att mina pumps klämde sönder mina stackars missbildade tår, så när Christophe tittade förbi på vägen hem så åkte jag med honom. Vi har ju en stor fest ikväll att vara pigga för.
Men jag skulle gärna gå dit igen någon annan gång!

0

0 kommentarer

  • mikaela

    åh carmen, där har jag också råkat hamna en gång, men det var innan modeveckan och det var redan då fullt av preppy boys och tjejer i cocktailklänningar, tror det är lite ett sådant ställe, fick gossip girl vibbar, typ hej-min-pappa-är-rik-och-konsthandlare-kids 😉 men helt underbar inredning ja! kommer gå dit igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.