Things I like

Soleil à Montmartre

Efter ett trevligt möte och en god kaffe på cafét Cannibale i Couronne, så åkte jag och träffade Christophe. Jag skulle gå av vid Pigalle och gå till Blanche(bara för att han skulle komma senare än jag) men råkade gå av en station innan. Haha! Typiskt mig. Men jag promenerade i solen och mådde allmänt bra i sinnet.
Vi började med en tårtbit från ett patisserie och promenerade sen upp hela vägen till toppen av Montmartre. Det är så otroligt vackert i vissa delar!

Nu ska jag snart upp till Montmartre igen. Det blir nämligen middag för Natalie på en restaurang vid Place de Tertre. En födelsedagspresent har jag med mig också för idag fyller Natalie 29 vårar. Hurra för henne!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.