Fun stuff

En polis i stringkalsonger


Haha, skitbra bild. Verkligen. Jaja, de var ju iafl fina. Trots att huvdena var kapade…


Schnygga Liza


10 minuter senare stod han i string framför en aspackad tjej som smörjde in hans skinkor med Nivea-kräm. Vad är det med manliga strippor och stringkallingar. Är det någon som tycker det är sexigt? Usch!


Fransmän älskar Absolut Vodka. Jag och Linda blev genast stolta patrioter(vilket jag såklart endast är här).

Jag hade en riktigt rolig kväll igår och idag är jag minst sagt trött. Haha, gratis alkohol är inte alltid bra 😉 BDD må vara lite cheesy och löjligt men roligt hade vi åtminstone! Tyvärr blev musiken alldeles för hög till slut så jag och Linda åkte hemåt vid midnatt. Mina öron ringde sådär härligt när jag skulle sova sen.

På morgonen har vi tagit det ganska piano jag och Christophe. Nu sitter jag här med min dator och han tittar på femte avsnittet av The Walking Dead på sin. Hehe, jag har fått honom beroende av det.
Jag ska strax iväg på ett rendez vous långt bort i östra Paris men efter det ska vi träffas och promenera runt. I Marais eller Montmartre kanske. Precis som igår så skiner solen.

Bonne journée a tous!

0 kommentarer

  • malin/livingroom

    ååh inte alls avis. =) Jag och några tjejkompisar ska åka till paris i början av juni som det ser ut nu 😊 Förra gången bodde jag i montmartre, vid abbesses ungefär. Var toppenfint men kanske lite långt bort. Var rekommenderar du att vi letar hotell?

  • Gaymasen

    Buuuu! Vi vill ju se stringrumpan. Höhö. Och nja, det är inte direkt sexigt men kan vara porrigt till viss del. Men nja. Inget jag skulle vilja se på min karl. Hahaha. ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.