Things I like

En dag i solen


Kycklingsallad.


Haha lite roligt när gaffeln sticker upp där!


Rött och spets…

Linda hade för mycket att göra på jobbet så vi hann inte med någon kaffe under dagen. Men vi ses ju ikväll, så det är inte hela världen. Däremot hade jag och Liza en riktigt trevlig dag. Först promenerade vi längs rue de Rivoli hela vägen från Tuileries till Hotel de Ville(dagens motion?), och på vägen blev det en mysig långlunch i solen. Sen fastnade vi i några affärer. Vad tror ni ligger i mina påsar? Det går inte att shoppa med Liza om man försöker undvika impulsköp… hon tycker att jag ska köpa allt, haha.

När vi slösat lite för mycket stålar så satte vi oss i stället på Starbuck’s och pluggade lite. Hon är lite mer ambitiös med skolan än vad jag är så tack vare henne så läste jag några sidor ur min 500 sidor tjocka Business Marketing-bok. Som belöning gav jag mig själv en mocha latte och en scone med pepites de chocolat. Yummie.

Nu ska jag göra mig fin och stylish, för ikväll blir det girls night out. Jag är grymt trött men det ska bli så kul att träffa bästa vännerna igen. Oj oj vad jag ska sova länge i morgon!

Ps. Jag mår så himla bra här! Jag känner mig mer hemma här än i Sverige. Borde jag bo i Paris igen trots allt? Det tål att tänkas på…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.