Things I like,  Vardagslyx

Livsnjut deluxe

Mina ”njuta innan nya jobbet börjar”-dagar fortsätter. Igår tog jag det lugnt halva dagen. Kollade på Virgin River och fixade i hemmet. På eftermiddagen drog jag iväg med cykeln och startade med en kaffe på en italiensk restaurang nära Triangeln. Jag hade inte tänkt dricka kaffe för att vänja mig av vid mitt koffeinbehov men gud så svårt det är. På grund av en molande huvudvärk gav jag in för koffeinbegäret. Jag mår inte alltid så bra av för mycket av den substansen, särskilt under PMS, så vissa dagar dricker jag bara koffeinfritt. Ej i bild: en biscotte. Gillar verkligen när man får något litet sött till kaffet, som en en kaka eller chokladbit. Fler ställen borde servera på det viset.

Efter kaffet hoppade jag på cykeln igen och trampade ut till Ribban. Checkade in på Kallis (Kallbadhuset) och letade upp en ledig lucka. Sist jag var där rådde det pandemi-restriktioner så då var det knappt något folk, men igår var det packat med naket folk. Även om jag är ganska bekväm i min bara kropp så är det alltid lite konstigt till en början att blotta sig så inför främlingar. Sedan blir det fullt naturligt och det är så himla härligt att bada naken. Skönt att slippa blöta badkläder också. Jag stannade i ett par timmar och varvade simmande i det kyliga vattnet med bastu och bokläsning. Åt melon med parmaskinka och en caprese till middag och tittade lite till på Virgin River. Det är ju så präktigt, könsrollstyrt amerikanskt men precis lagom underhållning just nu. M var ute med vänner igår kväll medan jag var trött och nöjd med att få lägga mig tidigt.

Nu kom jag alldeles precis till Köpenhamn. Det blir en hel eftermiddag och kväll här vilket jag verkligen ser fram emot. Det måste vara cirka tre år sedan jag var i Köpenhamn sist på grund av pandemin och dyr växelkurs. Det är fortfarande ganska dyrt att spendera pengar här eftersom att danska kronan är så hög mot den svenska, men ibland får jag faktiskt lägga min dumsnålhet åt sidan och leva lite i nuet. Jag ska börja med att strosa runt lite, kika i butiker och hitta ett bra lunchställe.

Hoppas att även du njuter av din dag.

Ha det godt!

2 kommentarer

  • Ajli

    Jag vill så gärna besöka ett ställe där man kan vara naken! Är mycket bekväm i min bara kropp, men fattar ju att andra inte är det och är inte exhibitionistisk så jag vill vara på ett ställe där man ”ska” vara det. Undra om det finns ett sånt ställe i Umeå.

    Hoppas att du verkligen kan ta tillvara nuet och njuta inför en hösttermin. Fånga dagen lalala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.