Vardagslyx

I staden med franska balkonger

Jag vaknade i morse och visste inte riktigt var jag var. Sen känner jag hans armar dra mig tätt intill och en puss i nacken och minns att jag inte somnade ensam i min säng i Malmö utan med den jag älskar i staden full med franska balkonger. Mitt andra hem. Då mår jag så bra. Trots att det känns som att jag har tre nätters sömn att ta igen, så är jag ändå lycklig och glad.

Nu sitter jag och äter frukost och njuter av att se solen reflektera på husväggen mittemot. Planerna idag är att träffa Linda för en kaffe/lunch och sen shoppa lite med Liza (sen har jag gått med på att plugga lite, haha). Ikväll blir det klackarna i taket med brudarna. I morgon och på måndag har Christophe tagit ledigt från jobbet så vi har hela dagarna att mysa och ha kul.

Nej om man ska klä på sig? Det är skönt att kunna klä sig efter 8 grader i stället för -1! Och gå ut i solbrillorna, hehe.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.