Fun stuff

Je me suis trompé de soirée


Natalie var sexig polis


Linda är så snygg i sina glasögon!


Haha, vi skrev på Raphael’s armar. Han ville lära sig svenska raggningsrepliker. Sen spårade det ut.

Oj vilken kväll igår. Det var så himla roligt! Åtminstone tills jag och Christophe skulle ta oss hem. I Paris är det mycket billigare med taxi än i Stockholm eller Malmö, men däremot så finns det inte så många av dem. Vi fick inte tag på någon så vi GICK hem från Tuileries till Europe. Skön promenad. Eller inte. Snacka om att jag gick tillräckligt för en vecka igår, haha!

Jag var alldeles slut och riktigt nedkyld när vi kom hem sådär vid halv fyra på morgonen. Så idag är jag ganska seg som ni kanske förstår. Men jag hade en riktigt rolig kväll. Kanske lite för mycket gin och mojitobål, hehe.
Temat var ”je me suis trompé de soirée”, typ ”jag har kommit till fel fest/jag missuppfattade temat”. Så det var en salig blandning, allt från en Black Swan till Francois i morgonrock, haha.

Nu ska jag fixa lite frulle till min snubbe som fortfarande ligger och dreglar på kudden och sen ska jag ut och träffa Precious. Det är tur hon bor nära för jag har inte ork att ta mig iväg långt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.