Paris

This changes everything


I bakgrunden ser ni Louvren

Jag har verkligen haft tur med vädret under min helg här i Paris. Solen har skinit på mig varje dag! Så underbart det är. Visst är det kyligt, än är det inte riktigt vår, men en solig dag gör så himla stor skillnad. Jag mår så mycket bättre av det och min sinnesstämning är totalt annorlunda från tidigare i veckan när jag lämnade ett grått och regnigt Sverige.

Jag känner hur jag trivs här igen och när jag änker på att jag ska ta flyget tillbaka i morgon kväll så känner jag mig alldeles tom. Visst finns det saker som gör mig galen. Som bristen på värme inomhus, det faktum att man knappt kan gå på stan från fredag eftermiddag till lördag kväll och sega köer på Monoprix. Men i det stora hela så är det Paris som lockar mer än Malmö just nu. Bara alla vackra hus gör mig glad!

Nu tar jag mina solbrillor och går ut i solen för en promenad runt i 17:e. Med lite tur kan vi hitta ett boulangerie som har söndagsöppet, är sugen på en pain au chocolat, hehe.
Hoppas ni alla får en fin dag och att solen lyser på er!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.