Things I like

Det typiska franska


Det satt ett par med varsitt glas vin i solen. Det såg så typiskt franskt ut, haha! Det ska jag och älskling göra i morgon innan jag tar flyget hem.


Det var massor med folk i parken. Som vanligt en solig söndag i Paris.


Pain au chocolat

Det har varit ännu en trevlig eftermiddag och kväll. Jag och P promenerade till Batignolles. Köpte godsaker på boulangeriet och satt lite i parken med solen i ansiktet. Sen tog vi en lång kaffe-stund på Le Dôme vid Villiers. Där stötte jag även på Olivia. Henne såg jag igår senast på festen. Lagom random!

Ikväll var vi i Neuilly för middag hos svärisarna. Lika trevligt som vanligt, men ändå skönt att komma hem någorlunda tidigt. Nu ska jag packa min väska medans Christophe kollar på någon ”viktig” fotbollsmatch innan pyjamas och någon film/serie i sängen. Det blir ingen sen kväll för i morgon måste jag upp tidigt. Och så skönt med en kväll hemma! Vi har varit ute med vänner de senaste fyra kvällarna och nu vill jag bara somna i normal tid och kramas med min älskling.

0 kommentarer

  • Madeleine

    Jag gjorde aldrig tentan i fredags. Nästa försök är den 10 juni. INTE den 1 april!! Sitter i skolan och gör caset, var här vid 10 i morse.. Börjar se ljuset snart:) Ses i morgon, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.