C'est la vie

Resplaner och vardagssysslor

Bonjour mes amis. Jag var hos min psykolog i morse och sitter nu i soffan med en kopp beskt kaffe och googlar flygresor. Planen är att åka ner till Spanien och hälsa på pappa och Ewa i oktober men jag ångrar bittert att jag inte bokade när SAS hade en kampanj med billiga biljetter, för nu är det dyyyrt. Fördelen är att jag är väldigt flexibel med både datum och flygtider så jag ska vänta till i eftermiddag för då har Norwegian en kampanj med ”gode tilbud” från Köpenhamn.

Jag har varit så himla trött de senaste dagarna trots att jag tycker mig ha sovit tillräckligt. I natt drömde jag dramatiska drömmar om översvämningar i ett hus som liknade en scen ur Tomb Raider där min bror spelade en biroll och dök ner i vattnet likt en manlig Lara Croft för att ”save the day”. Vid närmare eftertanke så kanske han hade huvudrollen i drömmen? Jag vaknade dessutom med halsont i dag så nu vet jag inte vad som är hönan eller fjädern. Dålig sömn -> sänkt immunförsvar eller förkylning på gång -> ovanligt trött. Hursomhelst så skippar jag de ärenden jag hade tänkt göra idag och håller mig på hemmaplan.

Jag passar på att tvätta och ska även fortsätta rensa här hemma. Det lades lite på is men nu vill jag bara få bort allt överflöd av grejer som samlas på hög. Förhoppningsvis kan det göra att jag sover lite mer harmoniskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.