Travels

Preparing for the weekend


Hos mig är det packning på g. Jag har försökt planera sådär någorlunda smart vad jag ska ha med mig. Lagt ihop outfits och funderat över att det ska passa att matcha ihop med annat. Med tanke på att jag bara får ha 10 kg så kan jag inte packa överflödigt. Sen så vill jag inte maxa vikten om jag hittar något jag vill köpa med hem. Typ 2 kg hasch eller så. Man får ju passa på. Liksom.
Eller inte.

Nej men jag fick mina försenade CSN-pengar idag. Woho, perfect timing! Jag är typ rik nu. Om man jämför med innan. Det är första gången på nästan två år som jag kan spara undan en stor summa pengar av min månadsinkomst. De månader i Paris jag tjänade lite extra så sparade jag ju inte ett skit, haha. Hmm, kanske var därför jag sen hade 60 kg (plus…) att frakta hem till Sverige…?

Hur som helst. Jag tycker jag lyckats ganska okej. Det är till och med plats över. Kanske har de bra shopping i Amsterdam. Någon som vet? Nya pumps ligger på önskelistan.
Min nya zebrakjol är med och såklart bikinin. Ni har väl inte missat att det är inomhuspool på hotellet? Hehe. Jag älskar att tjata om det…

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.