C'est la vie

Amsterdam – Malmö – Paris


Sent onsdag kväll om tre veckor kommer jag upp från den här metrouppgången och tänker ”i morgon ska jag köpa en Frappuchino mocha till frukost…”.

Jag kom på idag att det faktiskt är knappt tre veckor tills jag åker till Paris igen. Alltså behöver jag bara vänta drygt två veckor på att få träffa min älskling igen efter att jag kommit tillbaka från Amsterdam. Vilken lyx!

Nu börjar jag längta otroligt till på lördag. Särskilt eftersom att vi knappt hunnit prata på flera dagar. De har ju precis flyttat och eftersom att de bor i Frankrike(…), så har de ännu varken internet, gas eller vatten och kommer nog inte få det förrän i nästa vecka. Haha, herregud det där landet förändras aldrig!

Idag är det plugg och åter plugg som gäller. Jag har inga höga förhoppningar inför den här tentan men det är ju iafl bra att göra den. Då vet man vad man kan förvänta sig nästa gång. Jag var uppe tidigt idag igen för att tvätta. Jag måste ner nu och få det torkat.

Tack föresten för era tips. Jag tror jag packa ner det i en genomskinlig neccessär och så får jag fråga om de vill att jag packar ner det i en plastpåse. Det går nog bra.

Hoppas att ni får en fin torsdag!

0 kommentarer

  • Anna

    Ja, usch vad hemskt det är när man inte kan stänga av varken ångest eller tårar… Hur gör du för att peppa dig själv när du är tillbaka hemma? Skulle behöva lite fler tips på vad man kan göra för att motivera sig själv att fortsätta med sitt "egna" liv igen!

  • Madeleine

    Jag ska försöka på tentan i alla fall, är inte jättesäker på den. Men ska försöka!
    Jag förstår att du längtar extra mycket till i morgon:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.