C'est la vie

You know you’ve got to learn the golden rule

Tentan är över och jag kan väl inte påstå att det gick sådär superbra. Haha, vi var ett gäng efteråt som sa ”vi ses på omtentan”! Jag gick och la mig kl 23 igår men kunde verkligen inte somna. Jag tror jag somnade någon gång mellan halv tre och tre. Så mitt fokus var inte helt stadigt när jag väl satt där och skulle räkna på skuldränta, kalkyler och annat. Jag hade glömt hälften av det jag lärt mig.
Men veckan har varit okej ändå. Med långa pluggdagar i skolan då vi faktiskt haft ganska roligt ihop emellanåt. Mycket skratt och lite allvar. Då blir pluggandet roligare 😉

Och nu är det äntligen helg! Just nu sitter jag i soffan och känner mig helt utmattad. Så snart jag orkar ska jag ta mig in i duschen och sen göra mig klar. Mitt plan går inte förrän åtta ikväll så det är ingen stress direkt. Jag ska se lite på Vänner och senaste Stylisterna innan jag tar mig samman. Kanske borde jag ta en powernap med.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.