Travels

Ready for take off

Helt plötsligt blev det kaos med packningen här. Shit, det är inte kul att resa bara med handbagage! Dessutom kan jag inte bestämma mig för vilka jeans jag vill ha med mig. Och ska jag satsa på varmt eller fashion? Behöver jag verkligen fyra ögonskuggor när jag knappt sminkat mig på 2 månader?
Haha! Vilka i-landsproblem.

Nu måste jag hur som helst packa ner datorn för att checka vikten. Den ska i väskan den med. Men hoppas inte för alltför frekventa uppdateringar i helgen. Den åker mest med så jag kan få hjälp av Christophe med mail på franska och praktikletande. Sen att jag har Dirty Dancing på hårddisken att se på planet är ju såklart en bonus. Fast det är WIFI på hotellet så något inlägg kanske jag slänger in.

Om 1,5 timme ska jag iväg till Kastrup. Jag tror det får bli ett besök på Joe and the juice efter lite botaniserande i tax freen. Jag kan behöva en vitaminkick-assande smoothie innan take off.

Ha det fint hörni så syns vi här när vi syns!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.