Travels

Greetings from Amsterdam


En mocha för 45 DKK… ca 55 SEK skulle jag tro. Jo jag skäms. Men den var god!


En trött men glad (och smått galen..?) Christine


Hidde och Elaine är så söta.


Malin och Lisa


Malin fixade frukost och croissants i morse


Hej från Amsterdam! The city of hookers and hasch. Haha! Nej det finns nog mer att erbjuda. Tyvärr visar sig inte staden från sin bästa sida just nu utan det är rått, kallt och regnigt. Därav det här blogginlägget från min sidan.

Mitt flyg blev 1,5 timme försenat igår. Vilket gjorde att jag var ”tvungen” att köpa en dyr kaffe på Starbuck’s medans jag väntade. När vi till slut fick reda på gaten så låg den längst bort i Gate A. Såklart.
Men jag landade väl och trots att jag var grymt trött så fick jag ett fint välkomnande. Christophe kom nämligen imorse så jag bodde hos min kompis Elaine och hennes holländska kille Hidde inatt. Även Lisa och hennes kompis Malin är här över helgen. De mötte mig vid stationen och så satte vi oss på en mysig bar. Vinet gjorde att jag piggnade till lite men jag var ändå tacksam över att det blev en relativt tidigt kväll.
Lisa, jag och Malin låg uppe när vi kom hem och bäretta spökhistorier och pratade om sjätte sinnen men jag sov ganska bra ändå. Efter en frukost ihop så tog jag buss och tåg in till stan och mötte Christophe.

Nu är vi installerade på hotellet . Vi var så frusna båda två när vi kom fram! Vi har vilat och glott lite på TV och nu ska vi ut och äta en sen lunch här i närheten. Sen blir det att slappa och ikväll ska vi in till stan och hitta någon trevlig restaurang.
Hotellet är föresten riktigt nice. Jag gjorde ett bra val där och det var Christophe den första att påpeka, trots att vi var oense först, haha. J’ai toujours raison 😉

Later!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.