C'est la vie

You complete me


Just nu sitter jag på flygplatsen och väntar. Som tur är så är det gratis internet. Dock bara i 30×2 minuter och det är bara 4 minuter kvar på min första session. Usch det är alltid så tråkigt att lämna men vi har verkligen haft en underbar helg i Amsterdam tillsammans. Det är som att bli kär på nytt. Han får mig att må så bra.

När jag kommer hem och efter en stressig vecka med skola och jobb så lovar jag att uppdatera er om senaste dagarna. Jag har massor med foton! Tyvärr tar det typ tio minuter nu att ladda upp ett så jag bjuder bara på en stadsbild och den här cheesy pussbilden. Haha!

Hur har er helg varit? Berätta!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.