C'est la vie

The trip from hell

Jag fick ingen trevlig hemfärd igår och inte heller en bra start på veckan. Malmö välkomnade mig med ett försenat tåg och -5 grader. Och stormvindar. Herregud det kändes nästan som ett spinningpass när jag cyklade hem från ICA efter skolan. Hemskt väder!

Resan i helhet:

> Fick vänta 3,5 timme på flygplatsen och internet slutade fungera
> Kände mig helt tom efter att ha lämnat Christophe. Igen. Hur länge till kommer jag orka?
> Vid landning fick jag för övrigt så ont i huvudet, precis ovanför ögonbrynet så knappt visste vad jag skulle ta mig till. Jag började nästan gråta så ont det gjorde! Någon som fått så någon gång? Är det en migrän-attack? Sjukt obehagligt och jag har känt av det lite idag med. har ont i huvudet nu men mer som vanligt.
> Sen var tåget från Kastrup till Malmö såklart försenat. Stod en halvtimme och frös. När jag kom fram fick jag ett riktigt pucko till taxichaufför. Först blev han sur för att jag inte gått från Triangel-stationen till Hilton(vilket är typ 400 m) för att hitta honom(kvinnan i växeln sa var jag skulle vänta). Det var ISKALLT och blåste som fan. Det var ju inte mitt fel att han inte hittar. Sen frågar han mig om adressen tre gånger och när jag förklarar att han ska köra rakt fram så kör han fel ändå. Sen frågar han om jag kan gå av mitt i en korsning så han kan göra en u-sväng. Kör mig till min port din idiot! Ingen jäkla service heller, tror ni han hjälpte mig in med resväskan i bagageluckan eller tog ut den när jag skulle av? Nej. Jag var så irriterad att jag inte kunde låta bli visa det.
Jag var hemma 1,5 timme efter att jag landat…

Det är sådana hemresor som får en att vilja boka enkelbiljetter.

Någon skrev att min blogg var så trevlig. Haha! Sorry. Tack för att ni lyssnar på (läser) mitt gnäll.
Jag ska ta en varm dusch nu, lägga mig i sängen och glo på film och så återkommer jag med lite roligare bloggande sen. Deal? Huvudvärken gör mig alldeles yr.

0 kommentarer

  • Sandra H

    Trist att det var en så dålig hemresa. Jag fick också jätteont ovanför ögonbrynet när jag flög tillbaka till Paris i november. Tårarna bara rann och jag hade huvudvärk dagen efter. Jag tror det har att göra med bihålorna (jag var lite förkyld), det var vad jag fick fram av min internetdiagnos iaf 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.