Travels

Amsterdam: Del 1

Jag delar upp Amsterdam i olika delar. Det blir nog bäst så för ett inlägg med 25 bilder blir bara tjatigt och ointressant.

Så… first part of our weekend in Amsterdam!


Resan började från Kastrup och som vanligt när jag reser så var planet försenat… Så trött på Norwegian! Tyvärr måste jag åka med dem till Paris om två veckor, men då får jag iafl sällskap 🙂


Så jag roade mig med att äta en god parma/mozzarella-macka på Joe and the juice och läsa skvaller


Men jag kom till slut fram och blev mött vid tåget av Elaine, Hidde, Lisa och Malin.


Vi gick till en bar i Hilversum, området de bor i, där vi satt och pratade, skrattade och drack gott.


På morgonen försökte jag och Malin oss på att göra croissants. Det gick sådär. Jag fick kritik eftersom jag ”nästan är fransk” och borde veta hur man gör croissants. Men jag vet ju bara hur man äter dem.


Vi åt en mysig lördagsfrukost ihop


Sen skulle jag ut igen för att åka in till centrum och möta Christophe. Gud vilken längtan jag kände då!


Min finaste fransman!


Vi åkte till hotellet och checkade in. Vädret var allt annat än fint. Regnigt och blåsigt. Så vi myste mest inomhus förutom en lunch på ett café i området(då glömde jag dock kameran på hotellet och mobilen låg på laddning).


Jag hade alldeles för mycket kläder med mig. Jag använde varken min kavaj, zebrakjolen eller favorittunikan. Varför lär jag mig aldrig att packa smart? Men nya linnet från Monki (det på bilden… pris: 60 spänn!!) och shortsen är redan favoriter!

0 kommentarer

 • Madeleine

  Jag avundas dig som hänger upp dina kläder! När jag är borta så ligger kläderna bara iben hög i väskan. Det är ALLTID det i botten man vill åt. Vad fräscht rummet ser ut!
  Ses snart:)

 • Ellinor

  Härligt att få en liten resa i bildväg när man själv inte gör annat än att längta bort 😉
  Ang. det där med att packa smart sedan. Det spelar ingen roll hur mycket/lite man tar med sig, det blir ALLTID oanvända kläder kvar haha

  Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.