C'est la vie

You know you’ve got to learn the golden rule

Ännu en skoldag är förbi. Det är ganska mysigt faktiskt att gå i skolan hela dagen. Vi har så trevligt ihop. Oftast iafl, haha. Sen känns den här kursen ganska intressant. Denna veckan har vi föreläsning tre dagar sen är vi ”lediga” i mer än två veckor. Fast den tiden är ju till för egna studier så det blir jobb med ett grupparbete och plugg inför tentan. Sen lite jobb med. Det är ju faktiskt skönt med de extra pengarna! De kan behövas i sommar med så man har råd att resa lite. Jag har planer på att visa Christophe Stockholm och skärgården. Sen längtar jag ju dit själv. Stockholm var mitt andra hem innan jag flyttade till Paris. Jag älskar Stockholm!

Någon frågade vad jag går för utbildning och den heter Internationell marknadsförare/säljare. En 2-årig yrkesutbildning här i Malmö, med ca 30 veckors praktik uppdelat på två perioder. Vi läser försäljning och marknadsföring samt kurser som B2B, ekonomi och projektmetodik. Även retorik, internationell marknadsföring och affärsjuridik ska vi gå genom i höst.
Så nu vet ni det ni som också undrat!

Nu tänkte jag röja lite här hemma. Disken ser lockande ut och jag har ännu inte packat upp väskan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.