Travels

Amsterdam: Del 2

Vi fortsätter med lite mer Amsterdam. Tydligen fotade jag en hel del. Jag har massor. Orkar ni fler sen eller? Haha!


Efter en eftermiddag på hotellet så tog vi ett glas i hotellbaren innan vi åkte för att möta gänget på en restaurang


Vi hade inget flyt med kollektivtrafiken och kom fram till restaurangen när de redan ätit klart. Men medans de frossade i efterrätt så beställde vi in världens godaste oxfilé. Den smälte i munnen så mör den var!


Efter att ha suttit där ett tag och skrattat högst av alla på restaurangen och fått i oss några glas vin var, så drog vi ut i Amsterdams nattliv


Till slut hamnade vi på en bar vid kanalen där deras vänner jobbade. Halva priset på notan blir man ju mer än tacksam för, hehe. Jag beställde in ett glas Bailey’s med is. Gott!


Elaine var glad och Christophe försökte se ut som en sexig och dryg rockstar. Tyvärr vet jag ju att han är en riktig mjukis


Lisa och Malin slogs om samma kille och fick raggningstips av mig, Christophe och Elaine. Vem vann egentligen? 😉


Vi smet ifrån när baren stängde och de andra skulle vidare. Vi var båda trötta och ville inte riskera att behöva ta en taxi till hotellet(det låg ju en bit i utkanten), så vi avslutade kvällen i den sköna hotellsängen och tittade på La vie en rose innan vi somnade lyckliga och lite småberusade.


Efter en god frukostbuffé på söndagen så var vi redo att ge oss ut och utforska staden


Det är galet hur mycket gladare jag var denna helgen om man jämför med bara några dagar innan. Tänk vad en pojkvän, ledighet och sol kan göra för själen?!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.