C'est la vie

Photoshop Workshop

 

 

Det är kallt nu. Jag tippar på 4 grader såhär på morgonen. Så jag har full utrustning med varm höstjacka, basker och handskar. Dessutom min nya kofta/stickade kavaj från ONLY. I löv it. Snygg och varm.

 

Jag har förresten gått och blivit sjuk. Så himla typiskt. Fast samtidigt så var det kanske lika bra att det hände nu och inte om en vecka, lagom till min helg i London. Idag har vi Photoshop workshop på jobbet med vår grafiker. Det är egentligen enda anledningen till att jag sitter här på tåget och snörvlar i stället för att ligga hemma i sängen och kurera mig. Jag får se hur jag mår efter lunch. Blir det inte bättre får jag nog åka hem tidigare.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.