C'est la vie

I’m no superman

 

 

Den här bilden tog jag på vägen hem från jobbet. Till höger ser ni byggnaden jag jobbar i. Det var så himla fint med solen som höll på att gå ner på andra sidan, men det syns inte från det här hållet. Jag kan bara tänka mig hur härligt det är på sommaren att sitta ute och äta lunch med småbåtshamnen som utsikt. En av er undrade om jag kunde berätta vad det är jag jobbar med. Som jag sagt tidigare så skriver jag inte ut företaget jag jobbar för. Detta för att bloggen är min personliga sida, med mina egna åsikter och reflektioner. Jag vill inte på något sätt att det länkas till företaget jag jobbar för.

 

Vad jag kan berätta är att jag jobbar i Köpenhamn inom resebranschen, med marknadsföring som ansvarig för den svenska marknaden. Jag sköter kampanjer, nyhetsbrev, kontakt med svensk media, översättning, innehållet på hemsidan och samarbeten med olika företag. Det är väldigt mycket att lära sig, framförallt med det tekniska som inte alltid blir som jag vill, men så fort jag fått in en rutin ska det nog gå bra.

 

Däremot borde jag troligtvis lyssnat på kroppen denna veckan, för jag börjar känna av att den behöver vila. Jag har någon slags infektion i kroppen som inte försvinner, antagligen för att jag tvunget ska leka ”superwoman”. Ibland får man inse sina begränsningar. Nu blir det en kopp te och lite kaka framför en serie.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Cecilia Par

    Åh, det är så viktigt att lyssna på sin kropp. Hoppas du försöker göra det mer i framtiden. Ta det lugn och ta hand om dig!

  • Ellinor

    Jag är så glad för din skull – att du hittade ett spännande och intressant jobb som du verkar trivas med. Att tillvaron börjar falla på plats. Skulle du framöver kunna tänka dig att flytta över sundet till den danska huvudstaden? Jag tycker Köpenhamn är en fantastisk stad och har alltid haft en dröm om att bo där. Vi får väl se 😉 Stor kram på dig och krya på dig!

  • Simone

    Jag har är inne på mitt tredje år i språk och kommunikation. Huvudämnet är språkvetenskap i svenska, men har även kompetens i projektledning, kulturell interaktion m.m. Och har jobbat med turism! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.